For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.
Antall resultater: 14
Øvre Verket Spiseri er en moderne restaurant med flott beliggenhet og kort vei til Telemarkskanalen. Restauranten har uteservering og aller rettigheter.
Ulefoss
EYDE Bar & Restaurant tilbyr en variert meny alle dager, med Lunsjbuffet fra kl 11:00 til 14:00 på hverdager.
Notodden
På Jacob & Gabriel vil du oppleve god stemning og bli servert spennende retter med friske lokale råvarer i stilfulle og urbane omgivelser.
Skien
Dany's Café i Bok & Blueshuset tilbyr varme og kalde retter.
Notodden
Straand hotel er hotellets egen restaurant og er åpen til både til frokost, lunsj og middag. Den holder åpent hele året - også i høytidene.
Vrådal
Nyt kulinarisk mangfold på Brasseriet Madame Blom i Skien med sesongens smaker, norsk og internasjonal fusion samt Telemarks beste vinkart.
Skien
Stasjonen Kafé – midt i verdensarven Hydroparken. Her får du servert bakeriprodukter, kaker og mat, fra eget profesjonelt bakeri, konditori og kjøkken.
Notodden
Nyt et godt måltid, eller unn deg noe kaldt å drikke, i flotte omgivelser på Norsjø Ferielands egen uterestaurant. Restauranten er åpen hver dag i sommersesongen fra midten av juni til midten av august, med live musikk hver lørdagskveld.
Akkerhaugen
Aarnes Kafeteria i Gvarv med sin nydelig utsikt over Norsjø og frukthager. Et sted der nye ideer og norsk hjemmelagd tradisjonsmat møtes.
Gvarv
Strøm mat & bar er en trendy restaurant og matbar beliggende sentralt og nydelig til ved Hjellevannet i Skien.
Skien
Unikt spisested/selskapslokale ved Vrangfoss sluser. Sesongen varer fra midten av mai til midten av september, eller etter avtale. Plass til ca. 40 personer inne og ca. 50 ute på veranda.
Ulefoss
Slusemesteren i Løveid ligger idyllisk plassert ovenfor Løveid sluser, og har en vakker utsikt mot Norsjø.
Det er åpent fra midt i mai til midt i september, og er ellers åpen etter avtale resten av året.
Skien
På Restaurant Bandak står vertskap og matopplevelser i fokus. Menyen er franskinspirert med bruk av lokale- og norske råvarer.
Dalen